Over Duitsadres.nl

Duitsadres.nl is een initiatief van Dexport. Deze dienst is in het leven geroepen om het voor ondernemers makkelijk en betaalbaar te maken om een postadres in Duitsland te huren. Daarnaast kunt u wanneer het u uitkomt een Duits telefoonnummer, postdoorzendservice, klantenservice, retourenmanagement, GmbH of bankrekening aan het adres koppelen.

U kunt bij ons een Duits (kantoor)adres in Biederitz huren aan de Königsborner Straße 26. Het adres ligt centraal in Duitsland in de provincie Sachsen-Anhalt. Het adres bevindt zich tussen de steden Hannover en Berlijn. Op het adres is onze partner AC Gruppe gevestigd, die beschikt over een callcenter en opslagruimte.

Ons vestigingsadres in Duitsland:

Over Dexport

Profiteer van dé Duitse e-commerce- en onlinemarketingspecialist! Wij hebben jarenlange ervaring met snelgroeiende bedrijven en bekende merken op de Duitse markt. Ons team bestaat uit Duitse marketingprofessionals, webdevelopers en strategische partners. We werken uitsluitend met specialisten met passie voor hun vak. Hierdoor kunnen we u helpen om uw Duitse klantenservice, juridische zaken, vertalingen, distributie en andere zaken in één keer goed te regelen.

Kijk voor meer informatie op www.dexport.nl. Ook vindt u veel achtergrondinformatie en best practices op www.duitsemarkt.nl.

© 2019 Duitsadres.nl